Кадри: Нова ТвВчерашният първи епизод на кулинарното предаване на Нова телевизия

...
Кадри: Нова ТвВчерашният първи епизод на кулинарното предаване на Нова телевизия
Коментари Харесай

Горещи разкрития за извънредната ситуация в „Hell`s Kitchen“, която прати трима в болница!

Кадри: Нова Тв

Вчерашният първи епизод на кулинарното предаване на Нова телевизия - „ Hell`s Kitchen “, стартира по инфарктен метод. Както Блиц вече писа, трима от участниците бяха признати по неотложност в болница.

Един от участниците – Хани Оф, се почувства извънредно зле. Заради това се наложи кола за спешна помощ да посети по неотложност студиото на предаването.



Лекари го прегледаха, сложиха му система, само че се наложи той да бъде откаран към болница.







Освен него към лечебното заведение бяха препратени и Невена Василева и Светлозар Искренов.



Сега обаче се разбра и причината за изключителната обстановка. Оказа се, че първичната „ жертва “ била Хани, а в идващите два часа се тръшнали и Невена и Светлозар.

Тримата били повалени от подъл вирус. 

„ Невена, Хани и Светлозар не се усещат добре. Линейката към този момент пътува към болничното заведение и чакам информация за тяхното положение “, сподели още през вчерашния ден началник Ангелов.

А ето и каква е визитката на участниците, влезнали по неотложност в болница:

Хани Оф

Хани е бил притежател на ресторант за арабска кухня. В момента има личен бизнес – магазин за сувенири и цветя. Определя себе си като другоземен, работохолик и модернист. Кулинарната му фантазия е да сътвори фамилен рецептурник и дребен, само че първокласен ресторант.

Невена Василева

Невена има 16-годишен стаж в региона на кулинарията. В момента работи в бистро. Определя себе си като огромен дебелоглав, нетърпелива и енергична. Кулинарната й фантазия е да готви наедно с началник Ангелов.

Светлозар Искренов

Светлозар е работил е като готвач на круизен транспортен съд. В момента работи като помощник-шеф кухня в ресторант за   “традиционна българска кухня с съвременен колорит “. Определя себе си като работливо момче с хъс. Обича рискови спортове. Кулинарната му фантазия е да сътвори рецепта, която да остане в историята.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
реклама
НАПИШИ КОМЕНТАР